A budaörsi Vöröskereszt a Budaörs Fesztiválon

(Budaörs, 2015. május 05. – Budaörsi Infó) A Budaörsi Vöröskereszt ifjúsági és felnőtt szervezete is jelen lesz a Budaörs Fesztiválon. Sátrukba sok érdekességgel várnak mindenkit.

Lufi, arcfestés, színező sarok gyerekeknek, fotósarok. Ez az amivel várják az érdeklődőket a Budaörs Fesztiválon a Vöröskereszt önkéntesei.

Nagy Éva  a Magyar Vöröskereszt Pest Megyei Szervezete 1. számú Területi Szervezetének területi munkatársa a Budaörsi Infónak elmondta, hogy a Fesztiválon azt szeretnék megmutatni, hogy miért jó csatlakozni hozzájuk.

 

nagy_Eva

Nagy Éva

 

“Megismertetjük 7 alapelvünket, és beszélünk arról, hogy milyen üzenetet hordoz a Vöröskereszt. Lehetőség lesz csatlakozni hozzánk tagbelépéssel, önkéntességgel.

Azért más komoly dolgokkal is foglalkozunk  majd, ilyen lesz az újraélesztés, és azt reméljük, hogy ismét sokan megpróbálják újraéleszteni “AMBU Jancsit”!

Közeledik a lomtalanítás, de nem minden kidobni való! Várunk minden adakozni vágyót, hogy regisztráljon nálunk. Segítsünk inkább másokon! Segítsünk egymáson!

És mivel szeretjük a családokat, bővítenénk “AMBU családunkat” is.  

Várjuk azokat, akik bármilyen csekélységgel hozzájárulnának egy AMBU bébi megvásárlásához. Ezen oktatóeszközzel szeretnénk kismamánknak, nagymamáknak, kispapáknak, nagypapáknak és mindenkinek, akit érdekel csecsemő- és kisgyermek újraélesztést oktatni városunkban ingyenesen.”

 

AMBU_baba_atadas_voroskereszt11

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.