Üzemanyagot lopott

A 42 éves férfi egy törökbálinti pihenőhelyen parkoló tehergépkocsiból gázolajat tulajdonított el. Vádemelési javaslattal zárult a nyomozás. A Budaörsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya eljárást folytatott lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt V. Csaba 42 éves budapesti lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított – eddig ismeretlen társával együtt – 2014. szeptember 22-én 23 óra 30 perc körüli időben Törökbálinton, az Anna-hegyi pihenőhelynél parkoló tehergépkocsi üzemanyagtartályát kinyitotta, miközben a sofőr a gépjárműben aludt. A gyanúsított és társa az üzemanyagtartályból 150 liter gázolajat szívott le a magukkal vitt műanyag kannákba, melyekből hármat bepakoltak a 42 éves férfi autójába, azonban ekkor a rendőrök tetten érték őket. A törökbálinti járőrök V. Csabát elfogták, a társa azonban elfutott a helyszínről.

A fővárosi férfit a rendőrök a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, majd a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. Az ellene folytatott eljárást a nyomozóhatóság a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészség részére.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.