Műszaki cikkeket loptak

A budaörsi rendőrök két bicskei nőt fogtak el. A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt E. Marianna 18 éves és V. Melinda 21 éves bicskei lakosok ellen.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak 2015. április 3-án 17 óra körüli időben egy budaörsi bevásárlóközpontban – egymás cselekményéről tudva – magukhoz vettek egy táblagépet, valamint két mobiltelefont és azokkal a ruházati osztály próbafülkéihez mentek, ahol a műszaki cikkeken található áruvédelmi eszközöket eltávolították.

A 18 és a 21 éves bicskei nő a termékeket a ruházatába rejtette és az egyik kasszánál fizetés nélkül akartak távozni. A cselekmény elkövetését a biztonsági szolgálat munkatársa észlelte és a rendőrök kiérkezéséig feltartóztatta a gyanúsítottakat.

E. Mariannát és V. Melindát a budaörsi rendőrök a helyszínen elfogták, majd a Budaörsi Rendőrkapitányságra állították elő őket, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki mindkettőjüket.

 

A további eljárást ellenük – szabadlábon hagyásuk mellett – a Budaörsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.