Lopott autóval véletlenül tiltott bekötőútra hajtott két transzvesztita az NSA központjánál

Két transzvesztita lopott autóval, véletlenül hajtott rá az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) központjához vezető, a nagyközönség számára tiltott felhajtóra, ahol rájuk lőttek, mert felszólításra nem voltak hajlandóak megállni – derült ki az incidensről kedden megjelent lapjelentésekből.

 

A lopott Ford Escape-ben utazó, női ruhát viselő fiatal férfiak egyike életét vesztette, a másikat – a The New York Times szerint a 20 éves Kevin Fleminget – kórházba szállították. A gépjármű egy rendőrségi terepjáróba ütközött, amelyben egy rendőr megsérült.

A két transzvesztita vasárnap éjszaka Baltimore-ben megismerkedett egy 60 éves férfival, akivel egy motelban együtt töltötték az éjszakát. Hétfő reggel a fiatalok úgy döntöttek, hogy ellopják alkalmi ismerősük autóját, de az útról véletlenül rossz helyen hajtottak le és nem engedelmeskedtek, amikor rendőrök ki akarták őket irányítani az őrzött területről.

A lopott autóban  a sajtójelentések szerint fegyvert és kábítószert is találtak.

Az incidens a hadseregnek a Baltimore közelében fekvő Fort Meade településen lévő létesítményénél történt, ahol az NSA mellett a Pentagon Védelmi Információs Ügynökségének (DISA) és a Kibernetikai Parancsnokságának székhelye is van. Az objektumban 11 ezer katona és 29 ezer civil alkalmazott teljesít szolgálatot.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.