Kispadon a szülők – Nyílt nap a Kesjár Csaba Általános Iskolában (fotók)

A galéria megtekintéséhez kattintson a képekre!
Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet!

(Budaörs, 2015. március 19. – Budaörsi Infó) 2015. március 18-án és 19-én nyílt napot tart a Kesjár Csaba Általános Iskola. Ugyanúgy mint tavaly, idén is ellátogattunk az iskolába, hogy megnézzük mi változott, hogyan zajlik az oktatás az intézményben. Aki megnézné, hogy milyenek az iskolások hétköznapjai a Kesjárban, az ma még elmehet és beülhet az órákra.

 

Tóth Krisztina a Kesjár Csaba Általános Iskola igazgatója a Budaörsi Infónak elmondta, hogy idén is sok szülő kíváncsi arra, hogy hogyan zajlanak a tevékeny hétköznapok az iskolában.

 

kesjar_csaba_altalanos_iskola_nyiltnap

 

“Sokáig gondolkodtunk azon, hogy van-e létjogosultsága annak, hogy nyílt napot tartsunk, hisz Budaörsön mindegyik iskola kiváló, nem versengenek egymással az iskolák.

Azonban azt gondoljuk, hogy a szülőket tényleg érdekli, hogy hogyan zajlik itt a mindennapi élet.

Nagyon vigyázunk arra, hogy ne bemutatónapot tartsunk, hanem a mindennapi életbe engedjünk betekintést.

Boldogan látom, hogy a kollégáim ugyanúgy dolgoznak mint máskor, mert máskor is 1000 százalékon lobognak.

A nyílt nap elején tartottunk egy intézmény ismertetőt a programunkról, és utána három nyílt órára bemehetnek a szülők. Megnézhetnek egy-egy környezet-, olvasás- és nyelvórát, illetve egy ‘hét szokással’ párhuzamba állított testnevelés órát is.”

 

kesjar_csaba_altalanos_iskola_nyiltnap21

 

A nyílt nap két napig tart, így az érdeklődőknek, a szülőknek még ma is van lehetőségük újra beülni az iskolapadba. Megéri megnézni!

 

2015. március 19-én a nyílt nap 8 órakor kezdődik.

 

A nap eseményei

 

Időtartam
Esemény
Helyszín
8:00 – 8:45
Az iskola bemutatása. Képzési irányok, nevelési célok megvalósítása iskolánkban.
Tóth Krisztina intézményvezető
Betekintés az iskola mindennapjaiba
Szabad bejárás a nyitott termekbe
9:00 – 9:45
Nyelvtan
Antalné Káplár Judit (4.a)
Matematika
Varali Judit (4.t)
10:00 – 10:45
„Sprechen Sie Deutsch?”
Csordásné Bodnár Anikó
„Do you speak English?”
Kolarovszki Edit
11:00 – 11:45
„7 szokás” óra
Bogóné Kormány Mária (4.t)
Testnevelés és sport  – „Kölyökatlétika”
Kupóné Lénárt Mónika (2.b)
12:00 – tól
Igény szerint kötetlen beszélgetés a művészeti szaktanteremben.
Tóth Krisztina intézményvezető
Antalné Káplár Judit 1.a tanítója
Varali Judit 1.b tanítója

 

 

 

kesjar_csaba_altalanos_iskola_nyiltnap5

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.