Meggyilkolták a NAV egyik munkatársát Budapesten

Meggyilkolták a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egyik munkatársát, egy másikat pedig súlyosan megsebesítettek hétfőn Budapesten – tájékoztatta az MTI-t közös közleményben a NAV és a Nemzetgazdasági Minisztérium.

 

A közlés szerint késsel támadtak a NAV két, munkáját végző alkalmazottjára. A kiérkező mentők egyikük életét már nem tudták megmenteni, kollégája viszont a műtéti beavatkozásnak köszönhetően túl van a közvetlen életveszélyen. A rendőrség a késelőt a helyszínen őrizetbe vette.

Az elhunyt munkatársat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal és a Nemzetgazdasági Minisztérium saját halottjának tekinti – tartalmazza a közlemény.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság honlapján azt közölte, hogy a gyilkosság a főváros XX. kerületében, a Géza utca egyik társasházában történt, nem sokkal délután 2 óra előtt.

A gyanúsított, egy 35 éves férfi, egy késsel több alkalommal megszúrta a NAV két intézkedő munkatársát. A támadás következtében egyikük a helyszínen életét vesztette, kollégáját pedig kórházba vitték.

A támadót a rendőrök a helyszínen elfogták, vele szemben a BRFK folytatja le az eljárást – tartalmazza a rendőrség közleménye.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.