Bántalmazta a buszsofőrt

UPDATE: A keresett férfi önként jelentkezett a budaörsi rendőrségen. A rendőrség értesítette szerkesztőségünket, hogy “a bántalmazással megalapozottan gyanúsítható V. Gyula önként megjelent a Budaörsi Rendőrkapitányság épületében. A nyomozók 2015. február 2-án gyanúsítottként hallgatták ki a helyi férfit.”


 

A budaörsi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen tettes azonosításához. A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytat nyomozást 13010-4510/2014.bü ügyszámon közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen tettes 2014. december 22-én 19 óra körüli időben a budaörsi buszvégállomásnál tettleg bántalmazott egy buszvezetőt, aki ennek következtében megsérült.

Az ismeretlen tettes körülbelül 185 cm magas, 40-45 év körüli, 125-130 kg súlyú, sportos, kigyúrt testalkatú férfi.

Arca telt, feje kopasz. A bűncselekmény elkövetésekor térdig érő bőrkabátot, sötét árnyalatú farmernadrágot, hegyes orrú cipőt és fekete színű, zipzáras melegítő felsőt viselt.

A férfiról a buszon található kamera fényképfelvételt készített.

 

A Budaörsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki az ismeretlen tettesről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Budaörsi Rendőrkapitányságot a 06-23/505-400-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111“Telefontanú” zöld számán (h.-cs.: 8-16, p.: 8-13), vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

 ÚJ INFORMÁCIÓ

A bántalmazással megalapozottan gyanúsítható V. Gyula önként megjelent a Budaörsi Rendőrkapitányság épületében. A nyomozók 2015. február 2-án gyanúsítottként hallgatták ki a helyi férfit.

facebook:

1 Komment

  1. […] Egy buszsofőr bántalmazása miatt keresett egy férfit a rendőrség. A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 40 éves férfi önként jelentkezett a rendőrségen. […]

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.