Kukamatrica 2015 – Mi a teendőnk?

(Budaörs, 2015. január 27. – Budaörsi Infó) A BTG január végén, postai úton küldi ki a 2015. évre vonatkozó, a nyilvántartásukban szereplő edényméretet jelölő, azonosító matricákat.

 

Arra kérik a budaörsieket, hogy az öntapadós, a BTG Nonprofit Kft logójával ellátott jelzést február 15-ig ragasszák fel a szemetesedényére a következő módon:

Távolítsa el a múlt évben használt matricát.

– A szemetesedény oldalán, a tető peremének közelében por-, zsír- és vízmentesre tisztítson meg egy kb. 15 x 20 cm-es felületet.

– A matricát – illetéktelen eltávolítás ellen – biztonsági bemetszésekkel látták el, így a felragasztás után csak igen nehezen (nyúlva, szakadva) vehető le. Ezért arra kérik a lakosságot, hogy az alappapírról óvatosan válasszák el és ragassza az előkészített helyre.

Abban az esetben, ha az eddigi űrméreten változtatni kívánnak, a felragasztás előtt a sértetlen matricával, fáradjanak be személyesen a BTG ügyfélszolgálatára. (Dózsa György u. 21., hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 07:30 h és 15:30 h, csütörtökön 7:30 h és 19:30 h között).

A 25 000 Ft-nál nagyobb hátralék esetén az új matricát csak a tartozás rendezése után adják ki.

2015_kuka_120_x

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.