Semmi nem stimmelt a gépkocsin

A budakeszi rendőrök egy 24 éves budapesti férfit egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt fogtak el.

 

A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt P. Gábor 24 éves budapesti lakos ellen.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a rendőrök 2015. január 23-án 16 óra körüli időben Pátyon a személygépkocsival közlekedő gyanúsítottat – az utasaival együtt – intézkedés alá vonták. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a gépkocsin lévő forgalmi rendszám, továbbá a jármű küszöbén elhelyezett alvázszám nem szerepel a nyilvántartási rendszerben. Emellett a gépkocsi motorszámának karakterei is hiányosak voltak. P. Gábor az intézkedő járőrnek azt nyilatkozta, hogy a járművet ebben az állapotában egy ismerősétől kapta kölcsön.

 

A 24 éves budapesti férfit a budakeszi rendőrök a helyszínen elfogták, majd a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

 

A további eljárást ellene – szabadlábon hagyása mellett – a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.