Nem menekülhettek el

A budaörsi rendőrök elfogtak egy 50 éves férfit és 17 éves társát, akik egy törökbálinti telepen lévő épületbe törtek be. A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt V. István 50 éves budapesti lakos és 17 éves társa ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint V. István a társával együtt 2015. január 23-án 21 óra körüli időben engedély nélkül bement egy törökbálinti telep területére, majd a hátsó ablak befeszítését követően bejutott egy épületbe. Ekkor azonban megszólalt a riasztórendszer, ezért a gyanúsítottak értékszerzés nélkül távoztak a helyszínről.

Menekülés közben a kiérkező rendőrök mindkét férfit a helyszín közelében elfogták. Az épületben több nagy értékű gépjármű, alkatrész, továbbá szerszámgépek voltak.

 

V. Istvánt és társát a rendőrök a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket. Az 50 éves férfit a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették és az illetékes bíróság 2015. január 25-én elrendelte az előzetes letartóztatását.

 

A két férfi ellen a további eljárást a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.