Háromszor hajtott bele az előtte haladó járműbe Budaörsön

A budaörsi rendőrök vádemelési javaslattal befejezték a nyomozást.

A Budaörsi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytatott közúti veszélyeztetés bűntett és rongálás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt N. János 62 éves törökbálinti lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2011. április 25-én 20 óra 30 perc körüli időben az általa vezetett személygépkocsival közlekedett Budaörs belterületén, amikor a Kisfaludy utca és a Szabadság utca kereszteződésében hátulról szándékosan nekihajtott az előtte forgalmi okból megálló autónak. A járművek továbbmentek, majd N. János ismét szándékosan nekiment a sértett által vezetett személygépkocsinak. A 62 éves férfi a két ütközést követően tovább követte a sértettet, aki az 1-es számú főút és a 8102-es számú út kereszteződésében a fényjelző készülék piros jelzése miatt megállt. Ekkor a gyanúsított harmadszor is belehajtott a férfi járművébe.

A sértett még a bűncselekmény elkövetésének napján feljelentést tett a rendőrségen. A budaörsi rendőrök egy hónappal később gyanúsítottként hallgatták ki N. Jánost. Az ellene folytatott eljárást a nyomozóhatóság a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészség részére.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.