Köszönet a budaörsieknek!

(Budaörs, 2015. január 21. – Budaörsi Infó) A Magyar Vöröskereszt budaörsi szervezete a 2014-es év évben nagyon aktívan vett részt a közösségi munkában Budaörsön. Adományokat gyűjtöttek és osztottak helyi önkéntesek segítségével. Osztottak burgonyát, karácsonyfát, élelmiszert és játékokat is a rászorulók számára.

 

Nagy Éva a Magyar Vöröskereszt Pest Megyei Szervezete 1. számú Területi Szervezetének területi munkatársa a Budaörsi Infónak elmondta, hogy az év eleji leltárt követően az az első feladatuk, hogy mindenkinek, aki segítette munkájukat megköszönjék a támogatásukat.

 

“A budaörsi önkéntesek és adományozók nélkül mi sem tudtunk volna segíteni, ezért nagyon hálásak vagyunk, hogy sokan mellénk álltak és támogattak minket. Szeretném kiemelni a Szent Benedek Gimnázium diákjait, mert ebből az iskolából rengeteg önkéntes érkezett hozzánk a karácsonyi élelmiszergyűjtés alkalmával. Olyan lelkesen és lendületesen végezték a munkájukat, hogy több száz kiló élelmiszert sikerült összegyűjtenünk.

Mindezek mellett az Illyés Gimnázium is kittet magáért. Diákjai papírdobozokkal segítették a munkánkat. Több budaörsi cég és élelmiszerlánc biztosított helyet ebben az évben számunkra véradásra, illetve adomány gyűjtésére és osztásra. Köszönjük még a Csillagfürt óvoda segítségét és a fantasztikus Glaso Romano együttesnek, hogy felléptek a rendezvényeinken.

 

karacsonyfa_osztas_voroskereszt_gazdapiac5

Glaso Romano

 

Ebben az évben kötöttünk több együttműködési megállapodást is budaörsi vállalkozókkal és magányszemélyekkel is. Ezek közül kiemelném a Budaörsi Agrárgazdasági Bizottságot, velük a 2015-ös évben is több akciót terezünk.

 

burgonya_adomany_voroskereszt

Burgonya adományozás a Budaörsi Agrárgazdasági Bizottság segítségével

 

Fontosnak tartom még kiemelni a sok-sok lelkes önkéntest, akik erejükön felül vettek részt a véradásaink szervezésében, az adományok osztásban. Arra törekszünk majd ebben az évben is, hogy minél több családhoz eljuthassunk, és minél többen tudjanak hozzánk csatlakozni.”

 

karacsonyfa_osztas_voroskereszt_gazdapiac2

Karácsonyfa adományozás

 

Természetesen idén is lesz jó néhány vöröskeresztes akció, véradás és különböző gyűjtések. Kövessék nyomon internetes portálunkon a helyi Vöröskereszt munkáját és csatlakozzanak Önök is, hogy segíthessenek a rászorulóknak.

 

(Budaörsi Infó)

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.