Nincs többé elveszett számlája – A BTG bevezeti az elektronikus számlázást

(Budaörs, 2015. január 20. – Budaörsi Infó) A BTG 2015. I. negyedév végén bevezeti a fakultatívan választható elektronikus számlázást a hulladékszállítás, a távhő és meleg víz szolgáltatás és az ingatlanbérlet tekintetében.

 

Új szolgáltatás bevezetésének az a célja, hogy egyszerűbbé és gyorsabbá  tegyék számla-kezelését, továbbá könnyítsék az adminisztrációs terheket. Mindezek mellett a környezet védelem miatt is fontosnak tartják az új rendszert.

 

A jelentkezés menete :

(Amennyiben már korábban jelentkezett az e-számla szolgáltatásra, az 1-2. pont lépéseit csak akkor szükséges megtenni, ha időközben változott a regisztrált e-mail címe!)

Lépjen be a BTG oldalán  a jobb oldali menüsor „E-számlázás” menüpontjába.

 

btgEszamla

Regisztrálja magát a felületen 2015. március 1-ig.

A tárhelyet biztosító cég március végén juttatja el az Ön e-mail címére az első számlát és az értesítőt. Az értesítő segít eligazodni a tárhelyre történő regisztráció folyamatában és tartalmazza a bejelentkezéshez szükséges adatokat is (felhasználónév és jelszó), amely utóbbit a későbbiekben tetszőlegesen módosíthat.

E folyamat részletesebb leírását ide kattintva találja meg.

Az aktivált tárhelyen bármikor megnézheti számláit, tetszés szerint válogathatja vagy táblázatba rendezheti. Egyszerűbben kereshet adatokat korábbi számláiról, azok tárolását, folyamatos elérhetőségét biztosítják.

Nincs többé elveszett számlája!

Amennyiben az e-számlázási móddal kapcsolatban bármilyen kérdése van, telefonon (+23 420-151), e-mailen (ugyfelszolgalat@btg.hu), a BTG honlapján a bejelentő szekciójában illetve személyesen lehet érdeklődni az ügyfélszolgálaton.

 

btgEszamla

 

(forrás: btg.hu)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.