Sokkoló tartalom! – Vemhes ló tetemét rakták le a Budaörsi Állatmenhely elé

(Budaörs, 2015. január 14. – Budaörsi Infó) Kedden hajnalban ismeretlen tettes(ek) egy összekötözött lábú kimúlt vemhes lovat tett(ek) a Budaörsi Állatmenhely elé. Közösségi oldalukon arra kérnek mindenkit, hogy ha valakinek volt  környezetében vemhes ló, aki a napokban hirtelen eltűnt, az jelezze, hogy ezzel is segíthessék a nyomozást. Az ügyben természetesen a feljelentés megtörtént.

 

Erős idegzetűeknek!

 

A Budaörsi Állatmenhely írása a Facebook-on:

 

„Néha azt gondoljuk, hogy már nincs lejjebb, már nincs egy-egy esetnél szörnyűbb. Tegnap megbizonyosodhattunk arról, hogy van!

Kedd hajnalban ismeretlen személyek egy ló tetemét helyezték el menhelyünk kapujától néhány méterre. Éjszakás őrünk nem hallott és nem látott semmit, ebből arra következtetünk, hogy nem a főút felől érkezhetett a “szállítmány”, hanem úgymond hátulról, a földúton megközelítve. A történet maga egyszerűen döbbenetes.

Állsz egy jól megtermett ló teteme felett és azt sem tudod, hogy sírjál-e vagy üvöltsél. Ez a szerencsétlen állat valószínűleg ellés közben halt meg a csikójával együtt. Az erre utaló jeleket hadd ne részletezzük. Teljesen egyértelműen ez a ló nem kapott orvosi segítséget! Kínok között halt meg! Hát milyen gazda az ilyen? Egyáltalán gazda az ilyen? Miért tart állatot az, aki nem tiszteli azokat???
És mint aki jól végezte dolgát összekötözött lábakkal ledobta a menhelyünk előtt…

A tehetetlen düh, a fájdalom egy szerencsétlen állat sok órás szenvedése miatt, a gazda iránti harag, az undor érzése, és szó szerint a hányinger az amit még most is érzünk. 
Döbbenetes, hogy ilyen emberek élnek közöttünk!!!

Emberek, ez az állat vemhes volt. Ha valakinek a környezetében volt egy vemhes ló, aki idő közben eltűnt, az kérjük jelezze!

Ez a történet nem maradhat annyiban!

Természetesen a feljelentést megtettük!

budaorsiallatmenhely@gmail.com

06 70 601 6700”

budaorsi_allamtnehely_lo

Fotók: Budaörsi Állatmenhely, Facebook

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.