2015-ös naptárral – A januári Budaörsi Infó a postaládákban

(Budaörs, 2014. december 12. – Budaörsi Infó) 2014-et hátunk mögött hagyva, új lendülettel megkezdtük a 2015-ös évet. Azonban vannak dolgok amelyek nem  változnak, ilyen például a minden hónapban megjelenő Budaörsi Infó. Januárban is, e hét folyamán, várja önöket színes újságunk a postaládájukban ajándék 2015-ös naptárral. Megéri megnézni!

 

 

Újságunk elején Puczné Mák Éva konfitált kacsacomb sütésre buzdítja az olvasókat. Receptje segítségével lépésről lépésre elkészíthetjük ezt a finom és különleges ételt.

Ugyanitt az útdíjjal kapcsolatos budaörsi békés tüntetésről olvashatnak, amelynek fejleményeiről folyamatosan beszámolunk internetes portálunkon a www.budaorsiinfo.hu-n.

 

budaorsiinfo_januar_ujsag

 

Híres oldalunkon a hamarosan bevezetésre kerülő parkolási korlátozásról olvashatnak, ez mellett a budaörsi Sport és Hauser József Városi Közművelődési díjazottakról találnak információkat. Minden ami Budaörs, minden ami közérdekű és fontos az ezen az oldalon megtalálható.

 

budaorsiinfo_januar_ujsag2

 

Minden év januárjában, immáron hagyományosan, a Budaörsi Infó színes naptárral kedveskedik olvasóinak. Ez idén sem lesz másként. Nyomtatott újságuk középső oldalain találhatják az ezévi naptárunkat.

 

budaorsiinfo_januar_ujsag6

 

Újságunk hatodik oldalán a Patkó utcai parkba tervezett virágosításról és az új kutyafuttató tervéről találnak egész oldalas cikket.

 

budaorsiinfo_januar_ujsag5

 

A hetedik oldalon a házhoz menő szelektív hulladékgyűjtéssel kapcsolatos részleteket, fontos tudnivalókat gyűjtöttük össze.

2014 decemberében Schirilla György a Gyermekekkel a gyermekekért program keretén belül ellátogatott néhány budaörsi óvodába is. A futás következő állomása Törökbálint lesz. Erről és még sok érdekességről is olvashatnak újságunkban.

 

Bővebb Információkért pedig keressék fel internetes portálunkat is a www.budaorsiinfo.hu-t!

 

budaorsiinfo_januar_ujsag4

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.