Részletek a vasárnapi budaörsi útdíjellenes demonstrációról

(Budaörs, 2014. december 19. – Budaörsi Infó) 2014. december 21-én az M1/M7-es lezárását és tüntetést szerveznek civilek Budaörsön a kormány útdíj bevezetési terve ellen. A demonstráció 17-től 17,45 óráig fog tartani. Erről már olvashattak korábbi cikkünkben, ahol Büki Zoltán, a tüntetés szervezője nyilatkozott a Budaörsi Infónak.

 

Büki Zoltán szervező a Facebookon a következő információkat tette közzé a vasárnapi útlezárással kapcsolatban:

„Tájékoztatom az érdeklődőket, hogy a mai napon, egy maratoni hosszú csatában sikerült megállapodni a BRFK, ORFK, Budaörsi rendőrkapitányság szakembereivel a rendezvény végső helyszínével és a forgatókönyvvel kapcsolatban.

A rendezvény helyszíne: Garibaldi u. (Szerviz út). A színpad a McDonalds felöli oldalon lesz a kanyar után.

A demonstrálók gyalogosan tudják megközelíteni a helyszínt akár a McDonalds felöl akár az uszoda irányából.

Megkérünk mindenkit, hogy a gépkocsival érkezők lehetőleg az uszoda, illetve halpiac környékén parkoljanak le.

A hivatalos kezdés: 17.00 és maximum 17.45-ig tart.

Ezután a sajtó megjelent képviselői a M1-M7 bevezető szakasza felett átívelő gyalogos felüljárón tudnak elhelyezkedni, és onnan tudnak felvételeket készíteni arról, hogy a szervezők és demonstrálók nevében négy fővel rendőri biztosítás mellett egy percre az autópálya kifelé menő szakaszát teljes szélességben lezárjuk.

Nem szerettünk volna semmilyen balesetet és az autósok életét sem megkeseríteni, de így talán még ha csak jelképesen is de jelezni tudjuk, hogy készek vagyunk bármit megtenni. Remélve, hogy akciónk sikeresen és gondtalanul lebonyolódik várunk mindenkit a helyszínen.

A szervezők nevében meghívtuk Budaörs polgármesterét is aki elfogadta meghívásunkat. Sajnáljuk, hogy karácsonyra ilyen ajándékot kaptunk a kormánytól de jelenlétünkkel remélhetőleg mi is tudunk virtuális ajándékot küldeni nekik.”

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.