Sport Díjat kapott Vissy Anna sportszervező

(Budaörs, 2014. december 18. – Budaörsi Infó) Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete a testnevelés és a sport területén kifejtett kiemelkedő és eredményes tevékenység megbecsüléseként alapította a Budaörs Város Önkormányzat Testnevelési és Sport Díját 2000-ben. A díjazottak között volt Vissy Anna a Budaörsi Vivance Kulturális és Sport Egyesület elnöke. Sportszervezőként vehetett át kitüntetést.

 

A Díj három kategóriában adományozható:

a) kiemelkedő hazai illetve nemzetközi sportteljesítményért, EGYÉNIBEN és CSAPATBAN

b) a város testnevelési és sportmozgalmában kifejtett sportmunkáért, sportolók felkészítéséért, az egészséges életmódra nevelés, vagy a testnevelés terén kimagasló szakmai, hivatalbeli tevékenységük során hosszabb ideje végzett kiemelkedő munkáért

 

A bronzból készült Emlékérem mellé díszoklevél jár, valamint az adományozottat a mindenkori minimálbér ötszöröse illeti meg.

A fentiek mellé a kitüntettek egy Budaörs címerrel gravírozott sorszámozott egyedi karórát is kapnak.

 

Egyéni sportoló: BURJÁN LÁSZLÓ (BSC JUDO Szakosztály)

Csapat: BUDAÖRSI TRITALON KLUB MIX-VÁLTÓ CSAPATA

Sportszervező: VISSY ANNA (elnök, BUDAÖRSI VIVACE KULTURÁLIS ÉS SPORT EGYESÜLET)

 

VISSY ANNA

Vissy Anna 5 éves korában kötelezte el magát a tánc mellett. A sportágat magas szinten űzte, majd 18 évesen kezdett tanítani Budaörsön, ahol megalapította a Budaörsi Vivace Kulturális Művészeti és Sportegyesületet. Sportmenedzserként diplomázott a TF-en, majd a mesterképzésen folytatta tanulmányait. Eközben sikeres aerobic edzői vizsgát is tett.

A Vivace Egyesület alapjait 2003 fektette le. Az egyesület első egyenruhája a szülők segítségével készült el.  2006-ban tartották az egyesület első tanévzáró táncgáláját, mely évről évre egyre népszerűbb lett- idén a Sportcsarnokban óriási érdeklődés mellett rendezték meg a hagyományteremtés szándékával az I. Budaörsi Vivace Táncforgatagot.

2009-től kezdve évente képviselik hazánkat és Budaörsöt nemzetközi versenyeken és fesztiválokon, ezeken kiemelkedő eredményeket érnek el. A városi rendezvények rendszeres fellépői. A majoretten kívül a lányok, megismerhetik a jazztáncot, a hip-hopot és a versenytáncot is. 2013-tól kezdve cheer dance oktatást is tart.  A 2013-as kézilabda VB óta a budaörsi kézilabda meccsek állandó fellépői. Két hete kapták a felkérést, hogy a 2014-es női kézilabda EB-n a Papp László Sportarénában fellépőként szerepeljenek.

December elején Junior csapatuk a Nemzetközi Cheer Bajnokságon I. helyezést ért el.

Mindig mosolygós, közvetlen személyisége, kiváló sportemberi és vezetői képességei is segítették abban, hogy a Vivace egy olyan üde színfoltja lett városunknak, amelyre méltán lehetünk büszkék!

Kitüntetéséhez gratulálunk!

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.