Karácsonyfákat kapnak nagycsaládosok és a Vöröskereszt támogatottjai Budaörsön

(Budaörs, 2014. december 18. – Budaörsi Infó) 2014. december 20-án a Budaörsi Agrárgazdasági Bizottság 65 család számára teszi lehetővé, hogy a piaci ár alatt jusson másfél-két méteres fenyőfákhoz. A Budaörsi Nagycsaládosok Egyesülete és a Vöröskereszt Budaörsi szervezete választotta ki azokat a családokat, akik hazavihetnek majd egy-egy karácsonyfát.

 

A szombati Gazdapiac érdekessége ezen a héten az lesz, hogy a Budaörsi Agrárgazdasági Bizottság felajánlotta a Budaörsi Nagycsaládosok Egyesületének és a Vöröskereszt Budaörsi szervezetének, hogy 65 karácsonyfát hoz el számukra Budaörsre jóval a piaci ár alatt. A fák Somogy megyéből érkeznek, és 500 Ft-os darabáron vihetik majd el őket a kiválasztott családok.

A Budaörsi Infó felvállalta, hogy a Vöröskereszt támogatottjai számára felajánlott fák különbözeti értékét kifizeti, hogy ezzel is támogassa őket.

A kiosztásra kerülő karácsonyfák darabonként 5000 Ft értékűek. A fennmaradó összeget a Budaörsi Agrárgazdasági Bizottság fizeti ki.

Kisberk Balázs, a Budaörsi Agrárgazdasági Bizottság elnöke a Budaörsi Infónak elmondta, hogy december 20-án 10 órától a Budaörsi Gazdapiac előtti szerviz út le lesz zárva, mert egy ünnepség keretén belül szeretnék átadni a karácsonyfákat.

„Egy kis műsorral készülünk a karácsonyfák kiosztásának napján. Tündik Tamás és a Szélrózsa néptánccsoport tánccal és énekkel készül a jeles alkalomból. A Vöröskereszt Pest megyei elnöke Gerzsenyi István, a Magosz részéről Obreczán Ferenc, Budaörs város részéről pedig Bíró Gyula alpolgármester vesznek részt az eseményen.”

 

karacsonyfa_gazdapiac

A felajánlott karácsonyfák

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

1 Komment

  1. […] ahogy már korábbi cikkünkben is olvashatták, a Budaörsi Infó felvállalta, hogy a Vöröskereszt támogatottjai számára felajánlott […]

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.