A Budaörsi Mentőállomás felhívása

(Budaörs, 2014. december 17. – Budaörsi Infó)  Adománygyűjtésbe kezdett a Budaörsi Mentőállomáson működő közhasznú alapítvány. Levelüket cikkünkben olvashatják, amelyet hamarosan, csekkel együtt küldenek ki a budaörsieknek.

Tisztelt Budaörs és Kistérsége Lakossága!

Kedves Hölgyem/Uram!

A Budaörs és Kistérsége Mentéséért Alapítványt 2006-ban a mentőállomás dolgozói hívták életre a mentőellátás szakmai és technikai színvonalának emelése érdekében. Az alapítvány fő tevékenysége az Országos Mentőszolgálat budaörsi mentőállomásának életmentő felszereléseinek folyamatos fejlesztése.
Egyéb, de nem kevésbé fontos feladata a mentőállomáson dolgozók képzettségének emelése.

Az alapítvány az idei évtől bekapcsolódott a lakosság egészségkultúrájának és elsősegély-nyújtási ismereteinek bővítésébe is. Előadásaink az Illyés Gyula Gimnázium segítségével intézményükben minden hónap második keddjén bárki ingyenesen részt vehet rajta 17-19 óráig.

További céljaink megvalósításához kérnénk most a lehetőségeikhez mérten az Önök segítségét – a legkisebb felajánlás is nagy segítség, hogy a jövőben is magas szakmai színvonalon és jó körülmények között szolgálhassuk a kistérség lakosságát és egészségtudatosságuk fejlesztését.

Áldott Békés Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet Kíván a Budaörs és Kistérsége Mentéséért Alapítvány és az Országos Mentőszolgálat budaörsi mentőállomása minden dolgozója nevében.
Adószám: 18713563-1-13

 

Számlaszám: 11103303-18713563-10000001

 

Tisztelettel és köszönettel:

Nagy Gábor
Állomásvezető
Országos Mentőszolgálat
Budaörs Mentőállomás
nagy.gabor@mentok.hu
(23) 414-533

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.