Lopni próbáltak

A budaörsi és a törökbálinti rendőrök egy törökbálinti áruház biztonsági szolgálatának a segítségével három férfit fogtak el. A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt L. Róbert 20 éves, L. Ottó 26 éves és D. Albert 28 éves székesfehérvári lakosok ellen.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak D. Albert gépkocsijával 2014. december 9-én 13 óra körüli időben érkeztek egy törökbálinti bevásárlóközpont parkolójába, ahol leparkoltak a személygépkocsival, majd figyelni kezdték azon személyeket, akik a vásárlásukkal végeztek és elkezdtek a gépjárművükbe bepakolni. Ezt követően társuk, L. Róbert kiszállt a járműből körülnézett, majd megállt egy idős férfi mögött, aki éppen a vásárolt termékét pakolta be a gépkocsija hátsó részébe.

L. Róbert belenyúlt az idős férfi vállán keresztbe elhelyezett válltáskájába, melyben kutatást végzett, azzal a szándékkal, hogy abból értékeket tulajdonítson el. A bűncselekményt az áruház biztonsági szolgálatának munkatársai észlelték és értesítették a rendőrséget. Mikor az arra érkező rendőrautót L. Róbert észrevette, menekülni kezdett, de a rendőrök elfogták.

 

A rendőrök a három férfit a helyszínen elfogták, majd a Budaörsi Rendőrkapitányságra állították elő, ahol a nyomozók mindhármójukat gyanúsítottként hallgatták ki.

 

A büntetőeljárást ellenük – szabadlábon hagyásuk mellett – a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

 

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.