Szerdától változik a Budaörsi út forgalmi rendje

A tervezettől eltérően várhatóan szerdán hajnalban lép életbe a Budaörsi úti forgalmirend-változás a Budapestről kifelé vezető oldalon az új közúti csomópont építése miatt. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közlése szerint a vasárnapra ígért változás az időjárás miatt tolódik el.

 

A BKK korábban azt közölte: csatornaépítés kezdődik a Sasadi út és a Budaörsi út csomópontjában, ezért lezárják a Bozókvár utcától a Sasadi úti kereszteződésig a városhatár felé vezető két szélső forgalmi sávot. Az 53-as, a 88-as, a 139-es, a 140-es, a 140A, a 150-es, a 188E, a 239-es, a 240E, a 253-as, a 258-as, a 258A, a 272-es, a 908-as, a 940-es, a 941-es és a 972-es busz Sasadi út megállóhelyét 15 méterrel előrébb, a Bozókvár utca és a Pannonhalmi út közötti szakaszra helyezik át.

A Budaörsi útról a Sasadi útra nem lehet majd jobbra bekanyarodni, a Sasadi utat pedig a Bakony utcától a Budaörsi útig, a városhatár irányába egyirányúvá teszik. Az új forgalmi renddel a Budaörsi út kifelé haladó útpályáján a közúti sávok osztása nem változik, ugyanakkor a Rahó utcából és a Pannonhalmi utcából már sávváltással elérhető lesz az autópálya kivezető útja.

A Budaörsi úton befelé haladóknak az új építési ütem nem okoz változást.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.