Mikulások a Budaörsi Gazdapiacon (fotógaléria)

A galéria megtekintéséhez kattintson a képekre!
Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet!

(Budaörs, 2014. december 7. – Budaörsi Infó) 2014. december 6-án Mikulások lepték el Budaörsöt. Korábbi cikkünkben olvashatták, hogy két Mikulás is érkezik a Budaörsi Gazdapiacra, de arra mi se számítottunk, hogy még az árusok is “mikulásbőrbe” bújnak. Csak ismételni tudjuk magunkat: a gyerekeknek a legjobb!

A Budaörsi Gazdapiacon reggel hét órától osztogatta a csoki mikulásokat a piac Mikulása. 600 csokimiki talált gazdára, és a Vöröskereszt jóvoltából kisautók, szaloncukor, hűtőmágnes, kifestőkönyv és még rengeteg apróság, aminek a legkisebbek örültek a legjobban.

Később arra lettünk figyelmesek, hogy a Gazdapiac “Sétáló csokimiki osztó” Mikulása szövetkezett a Vöröskereszt “Ülő ajándékosztó” Mikulásával, és egyesítve hatalmukat, már ketten kedveskedtek a piacra látogatóknak. Nem tettek különbséget kicsik és nagyok között. Ma aki kilátogatott a Patkó utcai parkolóba az biztosan nem távozott üres kézzel. Ha már hóban nem bővelkedtünk ebben az évben, legalább a Mikulások száma enyhítse ezt a hiányérzetünket.

 

gazdamiki5

Mikulás megbeszélés

(Budaörsi Infó)

facebook: