Hétvégi Mikulás invázió Budaörsön

(Budaörs, 2014. december 04. – Budaörsi Infó) December első hétvégéjén megszállják a Mikulások Budaörsöt. Lesz Mikulás várás a Városházán, találkozhatunk a hétvégén kamaraerdei, bolhapiacos, gazdapiacos és még Vöröskeresztes Mikulásokkal is Budaörsön. Ilyenkor jó igazán gyereknek lenni! 

 

A Budaörsi Agrárgazdasági Bizottság elnökét, Kisberk Balázst kérdeztük arról, hogy a Budaörsi Gazdapiacon mire számíthatnak a vásárlók Mikulás ügyben.

“A Budaörsi Gazdapiac a megszokottakhoz híven reggel 7 órától várja majd a vevőket, azonban most nem csak a felnőtteknek szeretnénk kedvezni a jó árakkal, hanem a legkisebbeknek is szeretnénk mosolyt csalni az arcára, így meghívtuk a Mikulást a piacra. Természetesen elfogadta a meghívásunkat és megígérte, hogy szombaton 600 csokimikulást fog kiosztani a gyerekek között.”

Kisberk Balázstól azt is megtudtuk, hogy a piacon nem csak egy Mikulás fog szolgálatot teljesíteni, hanem a piac területén lévő Vöröskeresztes sátorban lesz egy másik Mikulás is.

 

mikulascsoki

Nagy Éva a Magyar Vöröskereszt Pest Megyei Szervezete 1. számú Területi Szervezetének területi munkatársa a Budaörsi Infónak elmondta, hogy december 6-án a ők is kint lesz a Gazdapiacon egy standdal, ahol a Vöröskereszt Mikulása fog a rászoruló gyerekeknek apróbb ajándékokat adni.

“A mi Mikulásunk 10 és 12 óra között lesz kint, és apróbb ajándékokkal lepi meg a kicsiket. Reméljük, hogy ezeknek a kis apróságoknak is örülni fognak a gyerekek. Nagyon sok rászoruló van országszerte, ezért fontos, hogy gondoljunk rájuk is, és ha tudunk segítsünk nekik.”

 

Budaörs évről évre egyre nagyobb várossá válik a lakosai számát illetően. Reméljük, hogy minden családnak lesz lehetősége találkozni legalább egy Mikulással. A nagy számok törvénye alapján ez nem is lesz olyan nehéz.

 

(Budaörsi Infó)

 

 

facebook:

2 hozzászólás

  1. […] Budaörsi Gazdapiac, hanem a legkisebbeket is. A piac napján 600 csoki mikulás kerül kiosztásra! A részletekért kattintson ide. Hogy ne csak a gyerekeknek kedvezzenek a gazdák, így ismét alacsony árakkal, és minőségi […]

  2. […] 2014. december 7. – Budaörsi Infó) 2014. december 6-án Mikulások lepték el Budaörsöt. Korábbi cikkünkben olvashatták, hogy két Mikulás is érkezik a Budaörsi Gazdapiacra, de arra mi se számítottunk, hogy még az […]

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.