Mikulás napi burgonyavásár a Gazdapiacon

A galéria megtekintéséhez kattintson a képekre!
Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet!

(Budaörs, 2014 december 04. – Budaörsi Infó) A megszokotthoz híven 2014. december 6-án,  szombaton reggel 7 órakor nyit a Budaörsi Gazdapiac a lakótelepen, a Patkó utca mellett lévő parkolóban. Ismét akciókkal, meglepetésekkel és napi kedvezményekkel várják az érdeklődőket a gazdák 14 óráig. Ezen a hétvégén az akciós burgonya mellett két Mikulás is várja a budaörsieket.

2014. december 6-án reggel 7 órától most nem csak a szülőket várja nagy szeretettel a Budaörsi Gazdapiac, hanem a legkisebbeket is.

A piac napján 600 csoki mikulás kerül kiosztásra! A részletekért kattintson ide.

Hogy ne csak a gyerekeknek kedvezzenek a gazdák, így ismét alacsony árakkal, és minőségi termékekkel várják majd a vásárlókat.

 

 

Egy kis ízelítő a hétvégi árakból:

burgonya 75 Ft / kg

vöröshagyma 85 Ft / kg

kenőmájas 1350 Ft/ kg

jégcsapretek

jégcsapretek 50 Ft / db.

almapap

káposztával töltött paprika 699 Ft / kg

füstölt pisztráng 700 Ft / db-tól

kolzsvári szalonna 1799 Ft / kg

szarvas kolbász 3400 Ft / kg

mák 999 Ft / kg

unnamed (2)

Adventi koszorú 2500 Ft / db-tól

Karácsonyi asztaldísz 1000 Ft / db-tól

Kopogtató 1500 Ft / db-tól

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.