Angyalok szárnyán – Jótékonysági program Budaörsön

(Budaörs, 2014. december 2. – Budaörsi Infó) Budaörs Város Önkormányzata, a Múzsák Társulat és a Budaörsi Latinovits Színház zártkörű színházi estet tart decemberben a rászoruló családok számára. A szervezők a színházi program mellé ajándékokkal is szeretnének kedveskedni a gyerekeknek, így arra kérik a budaörsieket, hogy adományaikkal támogassák az Angyalok szárnyán programot. Az összegyűlt játékokat az esten résztvevő gyerekek kapják meg.

 

 

Tövispataki Beáta a Múzsák Társulat vezetője a Budaörsi Infónak elmondta, hogy a játékgyűjtési kampány november 21-én kezdődött és december 16-áig tart. A gyerekeknek szánt ajándékokat a Budaörsi Lationovits Színházban lerakott két gyűjtődobozba lehet elhelyezni.

 

 

angyalszarnyon_doboz

A Budaörsi Latinovits Színházban elhelyezett gyűjtődoboz

 

„Mi is szeretnénk kedveskedni az Önkormányzat által meghívott családoknak egy kis ajándékkal, mert fontosnak érezzük azt hangsúlyozni, hogy a színház mindenkié. Nagyon sokan nem jutnak megfelelő kulturális élményhez, hisz a kultúra az utolsó, amire költeni tudnak.

Szerettük volna, hogy a vendégek ne csak kulturális kikapcsolódási lehetőséget kapjanak tőlünk, ezért ezt a programot kiegészítjük egy játékgyűjtési kampánnyal is, amiben elsősorban a budaörsi lakosságra számítunk. Jó állapotban lévő plüssjátékokat, társasjátékot és fiús-lányos játékokat szeretnénk összegyűjteni, amit a rendezvény végén fogunk majd kiosztani a családok között.

Azok akik hoznak ajándékot a jegypénztárban át tudnak venni egy kis meglepetéscsomagot, amit a Múzsák Társaság és az egyik támogatónk állított össze.”

 

muzsak_tarsulat_ajandek

Ajándékcsomagot kapnak az adományozók!

 

Kérünk minden budaörsit, hogy aki tud, az támogassa a kezdeményezést, hogy minél több rászoruló gyerek arcára mosolyt csalhassanak a szervezők.

angyalok_szarnyan2

 

(Budaörsi Infó)

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.