Adventi koncertek és adománygyűjtés a Magyar Vöröskereszt javára országszerte

Szombaton indul útjára az a karácsonyi karaván, amelynek állomásain koncertek és kézműves foglalkozások várják az érdeklődőket, emellett a Magyar Vöröskereszt önkéntesei adományokat gyűjtenek.

 

Összesen tizennégy helyszínre – Nyíregyházára, Békéscsabára, Szolnokra, Jászberénybe, Balatonfüredre, Tamásiba, Mohácsra, Dunaújvárosba, Győrbe, Fertődre, Körmendre, Balatonboglárra, Székesfehérvárra és Budapestre – látogat el a Coca-Cola Karácsonyi Karaván.

A karaván állomásain – a helyszíntől függően – Takács Nikolas, Wolf Kati vagy a Fool Moon ad koncertet, az adventi készülődés jegyében kézműves alkotóház várja az érdeklődőket, emellett az egyes helyszíneken a Mintapinty, máshol a Matiné zenekar készül vidám programmal a fiatalabb korosztály számára – közölte az esemény kommunikációjával foglalkozó cég hétfőn az MTI-vel.

A Magyar Vöröskereszt önkéntesei minden helyszínen adományokat gyűjtenek: elsősorban tartós élelmiszereket, játékot és pénzbeli felajánlásokat várnak, amelyet a rászorulókhoz juttatnak el. Emellett a vállalat a karitatív szervezet segítségével mind a tizennégy helyszínen tíz rászoruló helyi családnak ad át karácsonyi ajándékcsomagot.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.