Pályázatok! Pályáz(z)atok! Pályázatok!

(Budaörs, 2014. november 29. – Budaörsi Infó) Újabb pályázatok, újabb lehetőségek. Legyetek kreatívak és lelkesek. Egy jó ötlettel akár a karácsonyi ajándékokra valót is “össze lehet nyerni”. Megéri megnézni! 

 

1. Pályázat:

Az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark (ÓNTE) és a Magyar Földtani Védegylet Egyesület (MFV) közös fotópályázata Kárpát-medence sokoldalú természeti és kulturális értékeinek bemutatása és népszerűsítése céljából.

A fotók beküldési határideje: 2015. február 15.

Bővebb információért kattints ide.

 

2. Pályázat:

Cenzúra van Magyarországon? Semmi értelme elmenned szavazni? Úgy érzed, senki nem hallgatja meg a véleményed, pedig te pontosan látod mi a baj a segélyek megvonásával, a kirekesztő véleményekkel vagy a tüntetésekkel? Eljött a te időd! Készíts filmet! fődíj 100 000 forint.
Fődíj 100 000 forint

Bővebb információért kattints ide.

 

3. Pályázat:

Szeretnél David Attenborough nyomdokaiba lépni? Van egy jó ötleted, ami akár a mozivászonra is felkerülhet? Ha igen, akkor forgass filmet és nyerj vele!

Határidő: 2014. december 10. 18:00

Bővebb információért kattints ide.

 

4. Pályázat:

A Közép-Zalai Szociális és Gyermekjóléti szolgálat pályázatot hirdet főiskolai/egyetemi hallgatók számára a Közép-Zalai Szociális és Gyermekjóléti Központ logójának megtervezésére.

A pályázatok beérkezési határideje: 2015. január 31.

Bővebb információért kattints ide.

 

5. Pályázat:

A Mandala Oktatási központ szociálisan rászorult és traumán átesett gyermekek részére ingyenes fejlesztő és szorongáscsökkentő programot indít 6 éves kortól.

A pályázat beadásának nincs határideje.

Bővebb információért kattints ide.

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.