Rendkívüli képviselő-testületi ülés volt csütörtökön Budaörsön

(Budaörs, 2014. november 28. – Budaörsi Infó) Rendkívüli képviselő-testületi ülést tartott 2014. november 27-én Budaörs Város Önkormányzat Képviselő-testülete. Két napirendi pontról szavaztak a képviselők és mindkettőt jóváhagyták.

 

 

 

1. napirendi pont: A BTG Nonprofit Kft. alapító okiratának módosítása volt.

 

Az alapító okirat módosítása a következő okok miatt vált szükségessé:

 

Budaörs Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 331/2014. (X.27) ÖKT sz. határozatával a BTG Nonprofit Kft. Felügyelő Bizottságának korábbi tagjait  2014. október 27-ével visszahívta, 2014. október 28-ával az új tagokat megválasztotta, így az alapító okiratában és a cégnyilvántartásban – személyes adatokat is feltüntetve – a változásokat át kell vezetni.

Ezen túlmenően a Társaság könyvvizsgálatát végző irodának, a Dr. Printz és Társa Nemzetközi Könyvvizsgáló Irodának a címe 1181 Budapest, Barcsay u. 36. számra változott, továbbá az Alapító Okirat 3. pontjában 2040 Budaörs, Hársfa út 4099/2. hrsz. alatt feltüntetett telephelyet annak természetbeni címeként, 2040 Budaörs, Hársfa utca 6. számként kell feltüntetni (a helyrajzi szám: 4099/5).

 

A képviselő-testület egyöntetűen jóváhagyta az alapító okirat módosítását.

 


A második napirendi pontban a képviselő-testület arról szavazott, hogy a Kútvölgyi Klinika Alapítvány 1 millió Ft-os támogatását a 354/2014. (XI.19.) ÖKT. számú határozatát megváltoztatja. A határozat alapján a támogatás célja a klinika részére történő diagnosztikus ultrahang készülék beszerzése volt.

Prof. dr. Karádi István, az Alapítvány elnöke kéri a Képviselő-testület hozzájárulását, hogy a támogatási összeget a klinika informatikai eszközeinek (nyomtatók, számítógépek, vonalkód olvasók, merevlemez, stb.) beszerzésére fordíthassa.

A képviselő-testület egyöntetűen elfogadta a kérést és megszavazta a támogatási összeg klinikai informatikai eszközökre való felhasználását.

 

(Budaörsi Infó)
 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.