Reese Witherspoon és Nicole Kidman egy tévésorozat főszereplői lesznek

Reese Witherspoon és Nicole Kidman Oscar-díjas filmsztárok egy új amerikai tévésorozatban vállaltak főszerepet, melynek forgatókönyvét az Ally McBeal-szériát is jegyző David E. Kelley írja.

 

Rejtélyes gyilkosságba keveredik három anya, akiknek óvodás gyerekei vannak, róluk szól a sorozat alapjául szolgáló regény, Liane Moriarty ausztrál író Big Little Lies című könyve – írta a BBC News.

Az amerikai és az ausztrál sztár játssza a három nő közül kettő szerepét, a harmadik színésznőt még nem választották ki. A főhős anyukák látszólag tökéletes élete egy katasztrofális szülői jótékonysági estélyen lepleződik le. Witherspoon és Kelley társproducerei is lesznek a sorozatnak. A Hollywod Reporter szerint a sorozatot amerikai kábel- és nettévéknek adják el.

Witherspoon utoljára 2000-ben tűnt fel a tévé képernyőjén, akkor a Jóbarátokban játszotta a Jennifer Anistont híressé tevő Rachel sorozatbeli testvérét, Jillt. A Texas királyai és A Simpson család című rajzfilmekben is hallható volt a hangja.

Kidman számos ausztrál sorozatban szerepelt pályafutása elején, többek közt az 1983-ban indult Ausztrál expresszben. A Hemingway és Gellhorn című tévéfilmben Clive Owennel együtt játszott, ezért az alakításáért Golden Globe-díjra jelölték.

A tévé képernyőjére készülő filmes világsztárok közül Witherspoon és Kidman olyan nagyságok nyomába lépnek, mint Kevin Spacey, Billy Bob Thornton, Halle Berry, Martin Sheen, Alec Baldwin és bár csak A törvény nevében (True Detective) egyetlen szezonjára, Matthew McConaughey és Woody Harrelson is.

Colin Farrell, Vince Vaughn és Rachel McAdams nemrég szerződtek le egy HBO-produkció második évadjára.
(http://www.bbc.com/news/entertainment-arts-30206799)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.