Ez történt a héten Budaörsön – A Budaörsi Polgárőrség heti jelentése

Budaörs, 2014. november 26. – Budaörsi Infó) A Budaörsi Polgárőr és Katasztrófavédelmi Közhasznú Egyesület munkatársai az elmúlt héten sem pihentek. dr. Bilisics Péter, az egyesület elnöke minden héten beszámol a Budaörsi Infó Online-on keresztül önöknek arról, hogy hogy telik el egy hét a polgárőrök életében. 

Dr. Bilisics Péter a Budaörsi Infónak elmondta, hogy a Budaörsi Polgárőr és Katasztrófavédelmi Közhasznú Egyesület 7 fővel szituációs katasztrófavédelmi gyakorlaton vett részt. Jelenleg 7 főből 6 fő rendelkezik 40 órás tűzoltói alaptanfolyammal, ebből 2 fő kisgépkezelői tanfolyammal, 1 fő tűzoltás vezetésre jogosultsággal.

“A sikeres feladat végrehajtása jó felkészülést biztosított a napokban megrendezésre kerülő országos katasztrófavédelmi, polgárőri és vízi járőrversenyre.

2014. november 17-24 közötti végrehajtottuk napi 8 órában a rendőrséggel közös gyalogos szolgálatunkat.

Prevenciós feladat végrehajtás során földön fekvő embert találtunk akit mentővel kórházba szállíttatunk.

Lakossági bejelentés alapján illegális fakivágáshoz szálltunk ki. A helyszínen 4 fő láncfűrészekkel fákat vágott ki. A rendőrség kiérkezéséig biztosítottuk a területet, majd a további intézkedést a kiérkező rendőrökre bíztuk.”

bilisics_polgaror

dr. Bilisics Péter

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.