III. BSC Nyílt Nap Budaörsön

A Budaörsi Sport Club 2014. november 19-én rendezte meg immáron harmadik alkalommal éves Nyílt Napját a BVUSS létesítményében. A délelőtt folyamán vendégül látták a budaörsi általános iskolák 4. osztályos tanulóit, akik a szakedzők, élsportolók segítségével 6 sportágat próbálhattak ki egy nyílt testnevelés óra keretein belül. A gyermekek (több mint 400 gyermek) lelkesen, mosolyogva teljesítették a különböző sportágak állomásait, és nagy örömüket lelték abban, hogy akár leendő olimpikonokkal is találkozhattak (Burján László, Pergel Szandra, Siroki Ibolya, Szabó Nikoletta is részt vett a rendezvényen).

 

A délután folyamán (15:00-17:00) minden sportolni vágyót szívesen fogadtak a szervezők, akik szerették volna kipróbálni a BSC-ben űzhető sportágakat.

A későbbiekben sor került a Budaörsi Sport Club 2014. évi Rendes Közgyűlésére, ahol Elnök Úr megköszönte Szabó Barnabás több éves munkáját a BSC Elnökségében és a közgyűlés megválasztotta új elnökségi tagnak Komáromi Gábort.

 

2014_bsc_nyiltnap4

 

Az esti programot a Budaörsi SC Karate Szakosztályának színvonalas bemutató műsora indított, amelyben helyet kapott csapat kata, ovis és 12 év körüliek bemutatója és a nagyok karate egyvelege is. A bemutatót labdarúgó mérkőzés követett Budaörs Város Önkormányzata és a Budaörsi Sport Club között, amelyet nagy csatával ugyan, de a BSC csapata tudott megnyerni, így idén a Clubé lett a Vándor Kupa.  A rendezvény esti részén a BSC szinte valamennyi sportolója, sportvezetője jelen volt a csarnokban.

 

2014_bsc_nyiltnap2

 

A Nyílt Napon összesen több mint ezren vettek részt, ez nagy öröm számunkra, hiszen az iskolás gyerekek, valamint a szakosztályainkba járó gyerekek találkozhattak egymással és jól érezhették együtt magukat. A program célja az volt, hogy sok iskolás gyereknek hozzák meg a kedvét az állandó, rendszeres sportoláshoz.

 

 

2014_bsc_nyiltnap

 

 

(Budaörsi Infó/BSC)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.