Tolvajokat fogtak el a budaörsi rendőrök

A budaörsi rendőrök egy 21 és egy 30 éves férfit fogtak el.

A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi osztálya indított eljárást lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt E. Attila 30 éves gombai és Sz. Imre 21 éves érdi lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2014. november 20-án 17 és 18 óra közötti időben az egyik budaörsi bevásárlóközpontban E. Attila magához vett egy női táskát, melyről a nála lévő csípőfogóval a próbafülkében levágta az áruvédelmi eszközt, majd mosókapszulákat és kozmetikai terméket pakolt a táskába. Az áruház területét fizetés nélkül kívánta elhagyni.

Eközben a társa, Sz. Imre a nála lévő csípőfogóval levágta az áruvédelmi eszközt egy hangszóróról, valamint egy parfümről lekaparta a lágy etikettet és ezeket a termékeket – még egy parfümmel és egy fülhallgatóval együtt – a táskájába helyezte. Ezt követően a megszerzett értékekkel a 21 éves férfi is fizetés nélkül akart távozni.

Az áruház biztonsági szolgálata mindkét esetben észlelete a bűncselekmény elkövetését és a férfiakat a rendőrök kiérkezéséig feltartóztatta.

E. Attilát és 21 éves társát a budaörsi rendőrök a helyszínen elfogták, majd a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki mindkettőjüket. A további eljárást ellenük – szabadlábon hagyásuk mellett – a Budaörsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le. 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.