Mi történt a héten? – A budaörsi tűzoltók esetei

(Budaörs, 2014. november 18. – Budaörsi Infó) A Budaörsi Önkéntes Tűzoltó Egyesület munkatársai az elmúlt héten sem pihentek. Hodut János, az egyesület parancsnoka a továbbiakban minden héten beszámol majd a Budaörsi Infó Online-on keresztül önöknek arról, hogy milyen káresetekhez vonultak ki, hogy segítséget nyújtsanak. 

 

Hodut János tűzoltó parancsnok a Budaörsi Infónak elmondta, hogy az elmúlt héten egy esemény felszámolásában vettek részt a budaörsi önkéntes tűzoltók:
2014. november 12-én délelőtt két személygépkocsi ütközött össze Budaörsön, az 1-es főút és a Gyár utca kereszteződése előtt. Az ütközés következtében az egyik gépjármű az út menti árokba csapódott és ott félig megdőlve állt meg, személyi sérülés nem történt.

A törökbálinti hivatásos és a budaörsi önkéntes tűzoltók egy vízsugárral biztosították a helyszínt, majd áramtalanították az árokba sodródott személyautót. A helyszínelés végeztével a tűzoltóság a fővárosból érkező tűzoltódaru segítségével a gépkocsit az árokból kiemelte, tulajdonosának átadta.”

 

hodutjanos

Hodut János, parancsnok

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.