Letörte a visszapillantó tükröt

A budaörsi rendőrök 2 férfit és egy nőt garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt fogtak el. A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást indított garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt B. Tibor 43 éves, B. Zsolt 39 éves és B. Emese 26 éves balassagyarmati lakosok ellen.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint B. Tibor a társaival együtt 2014. november 16-án 12 óra körüli időben Biatorbágy területén lévő kamionos pihenőben szidalmazták, majd megfenyegették a sértettet. B. Tibor a sértett által vezetett és leparkolt nyergesvontató bal oldali, alsó visszapillantó tükrét több alkalommal ököllel megütötte, amely ennek következtében eltört és a kerete is megsérült.

A bűncselekmény elkövetésében bűnsegédként B. Zsolt és B. Emese is aktívan részt vett.

 

A balassagyarmati lakosokat a budaörsi rendőrök a helyszínen elfogták és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket.

 

A további eljárást ellenük – szabadlábon hagyásuk mellett – a Budaörsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

N3515987

 

 

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.