Elfogták az uszodai tolvajt

A budaörsi rendőrök elfogták azt az 53 éves férfit, aki a budaörsi uszodában két öltözőszekrényből értékeket tulajdonított el.

A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytat nyomozást lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt F. Zsolt 53 budapesti lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2014. október 10-én 14 óra körüli időben egy budaörsi uszoda öltözőjében kinyitott két, előzőleg kulccsal lezárt öltözőszekrényt és eltulajdonított azokból két mobiltelefont, bankkártyát, készpénzt és személyes iratokat.

F. Zsolt 2014. november 13-án 15 óra körüli időben újra megjelent az uszodában. Ekkor azonban a biztonsági szolgálat munkatársai felismerték rendőrség által korábban kiadott felhívás alapján, ezért értesítették a rendőröket.

Az 53 éves férfit a budaörsi járőrök a helyszínen elfogták és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

A rendőrök F. Zsoltnál – a ruházatátvizsgálás során – két, más hatóság által körözött telefont találtak, melyeket lefoglaltak.

A gyanúsított ellen a további büntetőeljárást – szabadlábon hagyása mellett – a Budaörsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.