Pénzügyi elszámolási vita Budaörsön

A budaörsi rendőrök egy 47 éves férfit fogtak el.

A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást önbíráskodás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt U. Tibor 47 éves budaörsi lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2014. november 10-én 13 óra 50 perc körüli időben jelent meg egy budaörsi családi háznál azzal a céllal, hogy ott a sértettel – egy korábbi telefonbeszélgetésük során kialakult – elszámolási vitáját tisztázza.

A két férfi az ingatlan előtt szóváltásba keveredett egymással, melynek során U. Tibor szidalmazta és veréssel fenyegette a sértettet, aki be akart menni a házába, de a 47 éves gyanúsított elé állt, lökdösni kezdte, majd megfogta a sértett jobb kezének mutató ujját és azt kicsavarta. Mikor a sértett rendőri segítséget próbált hívni U. Tibor kirúgta a kezéből a telefont. A dulakodás során a 47 éves gyanúsított fejbe rúgta a sértettet.

U. Tibort a budaörsi rendőrök a helyszínen elfogták, majd a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

A büntetőeljárást ellene – szabadlábon hagyása mellett – a Budaörsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.