Budaörsön csak csúcsidőn kívül kötelező az elsőajtós felszállás a BKK-buszokon

Budaörs Város Önkormányzata és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) megállapodása szerint csak csúcsidőn kívül kötelező az elsőajtós felszállás Budaörsön.

A megállapodás értelmében hétköznap reggel 6.30 és 9.00, valamint délután 14.00 és 18.30 között Budaörsön valamennyi ajtón fel lehet szállni a BKK-buszokra, s csak ezen időszakokon kívül kötelező az elsőajtós felszállás.

 

A megegyezés részeként a buszokon a 450 forintos vonaljegy mellett Budapest környéki jegyeket is lehet ezentúl vásárolni.

 

(forrás: budaors.hu)

facebook:

2 hozzászólás

  1. […] Wittinghoff Tamás polgármester egyetértett ezzel a problémával. Elmondása szerint a szóbeli egyeztetések már folynak, egyenlőre annyit sikerült elérni ez ügyben, hogy csúcsidőben nem kötelező az első ajtón felszállni az utasoknak, használhatják a hátsó ajtókat is. Erről korábban olvashattak részleteket a Budaörsi Infó Online-on. […]

  2. […] Wittinghoff Tamás polgármester egyetértett ezzel a problémával. Elmondása szerint a szóbeli egyeztetések már folynak, egyenlőre annyit sikerült elérni ez ügyben, hogy csúcsidőben nem kötelező az első ajtón felszállni az utasoknak, használhatják a hátsó ajtókat is. Erről korábban olvashattak részleteket a Budaörsi Infó Online-on. […]

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.