Két új GPS készüléket kapott a Budaörsi Mentőállomás

(Budaörs, 2014. október 27. – Budaörsi Infó) 2014. október 21-én számoltunk be olvasóinknak arról, hogy a Budaörsi Mentőállomás a helyiek segítségét kéri, mert a munkájukhoz elengedhetetlen lenne két új GPS készülék. A régi készülékük elhasználódott, és a megbízhatatlan eszközök cseréjére a betegellátás biztonságának és gyorsaságának fokozása céljából volt szükségük. A kérésük szerencsére nyitott fülekre talált, a budaörsiek ismét megmutatták, hogy helyén van a szívük.

 

Nem sokkal cikkünk megjelenését követően nagylelkű felajánlás érkezett a Budaörsi Mentőállomás részére.

 

Nagy Gábor a Budaörsi Mentőállomás megbízott vezetője a Budaörsi Infónak elmondta, hogy két új GPS készüléket egy magát megnevezni nem kívánó cégvezető, magánszemélyként adományozott a mentőállomás részére.

“Nagyon köszönjük  a budaörsi mentőállomás minden dolgozója nevében és természetesen a kistérség lakóssága nevében is – hisz alapvetően az ő érdekeiket szolgálja ez a készülék is, a nagylelkű felajánlást.

Nem, nem gondoltuk, személy szerint engem is meglepett, hogy alig több mint egy hét alatt sikerült támogatót találnunk. Nagy szerepe volt ebben véleményem szerint a világhálónak és azon belül is egy közösségi oldalnak, amin keresztül megtaláltuk a támogatónkat. Ezt is külön szeretném megköszönni kollégáimnak akik ennek a kezelésében segédkeznek, valamit mindenkinek aki megosztásával és támogatásával segíti az oldal működését.”

 

Könnyebb lesz a munkájuk a két új GPS készüléknek köszönhetően?

“Természetesen. Valószínűleg több olyan helyszín lesz amelyeket így gyorsabban és pontosabban megtalálunk köszönhetően a friss térképeknek. Remélhetőleg ezzel a szoftverrel jobb és gyorsabb útvonalakat tervezhetünk majd, kevesebb fölösleges kitérővel, mint a régi gépek esetében.  A korszerűbb készüléknek hála egyszerűbben és gyorsabban tudják majd azt kezelni a bajtársak.”

 

Ez  a probléma szerencsére megoldódott, örülünk hogy a Budaörsi Infó részese lehetett ennek a sikertörténetnek. További jó munkát kívánunk a Budaörsi Mentőállomás dolgozóinak és a budaörsiek nevében köszönjük mi is a felajánlást!

(Budaörsi Infó)

facebook:

1 Komment

  1. […] Az új mentőautóban egyenlőre nincs beépített GPS, viszont az előző évben a mentőállomás adományként kapott egy ilyen készüléket, így ez a probléma is megoldódott. […]

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.