Zorán koncert Budaörsön – A bevétel a látássérülteké lesz

A Buda-környéki Látássérültek Közhasznú Egyesülete (BULÁKE) csaknem egy évtizede segíti a látássérülteket a társadalom értékes tagjává válni úgy, hogy az általa működtetett Budaörsi Masszázsstúdióban olyan profi, látássérült masszőrök működnek, akik segítségkérés helyett immár másoknak nyújtanak segítséget egészségük visszaszerzésében vagy megőrzésében. Úgy tartják, általában a látássérült masszőr a legjobb kezű szakember. Azt is szokták mondani, hogy az ilyen terapeuta a “kezével lát”.

A budaörsi és környékbeli önkormányzatokkal szorosan együttműködő BULÁKE emellett ellátja a hatókörébe tartozó látássérültek érdekképviseletét, támogat egyéneket és családokat, érzékenyítő iskolaprogramokat, valamint kulturális rendezvényeket szervez, valamint rehabilitációs tevékenységeket végez, melynek keretében foglalkoztatóként 25 megváltozott munkaképességű embernek biztosít munkát.

A BULÁKE tevékenységéről www.bulake.hu web oldalon olvashat bővebben.

Céljaihoz az egyesület elnyerte közkedvelt előadóművész, Sztevanovity Zorán támogatását is. Zorán a Fehér bot világnapja alkalmából koncertkörútjába iktatta Budaörsöt, amelynek sportcsarnokában – karitatív jelleggel, tiszteletdíjra igényt nem tartva – 2014. október 25-én fog fellépni.

A rendezvény teljes bevétele a buda-környéki látássérülteket segítő BULÁKE egyesület tevékenységét fogja támogatni.

Zoránnal együtt színpadra lép Agárdi Szilvia a Voice ifjú felfedezettje, aki pályafutásával is bizonyítja, hogy egy látássérült is megtalálhatja a helyét a látók világában.

A koncert fontos üzenete, hogy szórakozva is lehet adományozni. 

A koncert fővédnöke: Wittinghoff Tamás, Budaörs város polgármestere.

Zoran_budaorsi_koncert_2014_oktober

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.