A Vöröskereszt mindenhol ott van – Elsősegély vizsga és tanfolyamok Budaörsön

(Budaörs, 2014. október 20. – Budaörsi Infó) 2014. október 18-án, szombaton a Budaörsi Gazdapiacon a Vöröskereszt helyi szervezete ismét megmutathatta magát. A hétvégi gesztenye sütésben segédkeztek, és felhívták a figyelmet az elsősegély tanfolyamok, és vizsgák beindítására a településen, valamint véradásra buzdították az érdeklődőket.

 

Nagy Éva  a Magyar Vöröskereszt Pest Megyei Szervezete 1. számú Területi Szervezetének területi munkatársa a Budaörsi Infónak elmondta, hogy a szombati program eredményesnek mondható, hisz öten kértek tőlük a helyszínen jelentkezési  lapot és csekket az elsősegély tanfolyamra, és a vizsgára.

“Tekintettel arra, hogy a múlt szombat munkanap volt, a vásárlók is kevesebben voltak, mégis sikerként könyveltük el a kivonulást, és a jövő héten is megismételjük ugyanebben a felállásban reggel 7 és 12 óra között.”

A Vöröskereszt által szervezet elsősegély tanfolyamokra folyamatosan elehet jelentkezni Nagy Évánál a nagy.eva@voroskereszt.hu e-mail címen, vagy a 06/70-933-8257-es telefonszámon.

 

gesztenye_voroskereszt2
(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.