Pályázatok! Pályáz(z)atok! Pályázatok!

(Budaörs, 2014. október 19. – Budaörsi Infó) Új hónap, új pályázatok és új lehetőségek a kreatív fiatalok számára. Sokszínű pályázati lehetőségeket gyűjtöttünk össze az érdeklődőknek. Megéri megnézni!

 

 

1. Pályázat:

Az Európai Rézintézet (ECI) meghirdeti az első nemzetközi „Hasznosítsd tovább a rezet” pályázatot. A cél egy továbbhasznosított háztartási elem létrehozása, vagyis új életet lehelni egy régi, rézből vagy rézötvözetből készült használati tárgyba.

A jelentkezési határidő: 2014. december 31.

Bővebb információért kattintson ide.

 

 

 

2. Pályázat:

A Diákhitel Központ Zrt. festészeti, grafikai és fotóművészeti pályázatot hirdet a magyarországi közép- és felsőfokú oktatási intézmények hallgatói számára. Még vasárnapig!

A pályaművek beadási határideje: 2014. október 19. éjfél.

A pályázat témája: “Családi örökség” -, azaz mit hozunk magunkkal a családunkból, hogyan van jelen a jövőnkben a múltunk?

Bővebb információért kattintson ide.

 

 

3. Pályázat:

Pályázat gyermekközösségek tematikus és szabadidős táborainak támogatására. A pályázat keretében 18 év alatti, minimum 30 fős gyermekközösségek legalább 5 napos tábori programmal nyújthatnak be pályázatot. Táborhelyek: Zamárdi Gyermek- és Ifjúsági Tábor, Kismaros-Börzsönyligeti Gyermek- és Ifjúsági Tábor, valamint Kóspallagi „Rablótanya” Kulcsosház.

Pályázat benyújtásának határideje: 2015. május 15.

Bővebb információért kattintson ide.

 

 

4. Pályázat:

A Tragor Ignác múzeum (Vác) ötletpályázatot ír ki a jövő évben nyíló új, állandó kiállítás látvány-, és grafikai tervének elkészítésére.

A pályázati anyagok leadás határideje: 2014. november 15.

Bővebb információért kattintson ide.

 

 

5. Pályázat:

A Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt. a fenti címmel természetfotó pályázatot hirdet a Kisalföld természeti szépségeinek bemutatására, kiemelt figyelemmel az erdők és a víz kapcsolatára.

Képek beküldése: 2015. április 30-ig.

Bővebb információért kattintson ide.

 

 

6. Pályázat:

A KPMG 2014-ben is meghirdeti pályázati programját, amelynek célja a közhasznú szervezetek fenntartható, hatékony és átlátható működésének támogatása. Pályázat beadási határideje: 2014. november 28. 15:00

Bővebb információért kattintson ide.

 

 

7. Pályázat:

A MEDIAWAVE Alapítvány pályázatot hirdet MEDIAWAVE Szuvenír címmel, ajándéktárgyak, kiegészítők, kegytárgyak tervezésére, kivitelezésére.
Jelentkezési határidő:2015. december 05.

Bővebb információért kattintson ide.

 

 

8. Pályázat:

Képregényíró pályázat Herman Ottó a madarak hasznosságáról írt megfigyeléseiről.

Pályázatok beküldése: 2014. november 14.

Bővebb információért kattintson ide.

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.