A Kereszténydemokrata Néppárt Budaörsi Szervezetének közleménye

A 2014 október 12-ei budaörsi önkormányzati választásokkal kapcsolatban a Kereszténydemokrata Néppárt Budaörsi Szervezete az alábbi közleményt adta ki.

 

 

„A Kereszténydemokrata Néppárt Budaörsi Szervezete, gratulál Wittinghoff Tamás polgármesternek, a 2014 október 12.-én tartott önkormányzati választáson elért győzelméhez, továbbá a Budaörs Fejlődéséért Egyesület jelöltjeinek a sikeres szerepléshez.

A választási eredmények alapján, a Kereszténydemokrata Néppárt Budaörsi Szervezete továbbra is egy fővel képviselteti magát Budaörs Város Önkormányzat Képviselő Testületében, ahogyan az elmúlt két ciklusban is, de ez az eredmény nem tekinthető sikernek. A KDNP Budaörsi Szervezete, a Fidesz Budaörsi Szervezetével elszenvedett választási vereséget értékelni fogja, és a megújuláshoz szükséges konzekvenciákat le fogja vonni, amit elvár a szövetségesétől is.

A Kereszténydemokrata Néppárt Budaörsi Szervezete megköszöni mindazon budaörsi választók szavazatát, akik a budaörsi jobboldal – már korábban is érezhető – válsága ellenére, megtisztelték a szavazataikkal és bizalmukkal a pártszövetség jelöltjeit. A KDNP nem adja fel azon törekvését, hogy a városi politizálás meghatározó ereje maradjon, azonban ennek a célnak az érdekében, felül fogjuk vizsgálni szövetségesünkkel történő további együttműködést, mindaddig, amíg a megújulás az Ő oldalukról meg nem valósul.

Budaörs, a jövőnk, ennek jegyében továbbra is szolgálni fogjuk Budaörsöt, az itt élőket és minden erőnkkel városunk sikeres jövőjéért fogunk dolgozni.

2014 október 13.

A Kereszténydemokrata Néppárt Budaörsi Szervezete”

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.