8. vk – SOKOLOWSKI MÁRK JÁNOS: „A fiatalságomnak köszönhetően lendületet szeretnék vinni a körzet fejlesztésébe.”

(Budaörs, 2014. október 3. – Budaörsi Infó) A Budaörsi Infó nem kis fába vágta a fejszéjét. Úgy döntött, hogy a választások közeledtével felkeresi az összes képviselő-, illetve polgármesterjelöltet, és bemutatja az olvasóinak. A feladat nem csupán a jelöltek nagy létszáma miatt volt rendkívüli, hanem azért is, mert Budaörsön ehhez hasonló kezdeményezés még nem volt. Olvashattunk már jobb és bal oldali híreket a különböző médiákon keresztül, viszont minden oldallal egyszerre még senki sem foglalkozott. Mi megtettük. A választásokig folyamatosan olvashatják majd a portálunkon a jelöltekkel készült rövidebb vagy hosszabb interjúkat. A nyomtatott Választási különszámunk szeptember végén már Budaörs utcáin és intézményeiben is megtalálható lesz. Kedves Olvasóink, kérjük önöket, hogy tájékozódjanak és választási döntéseiket megfontoltan hozzák meg, mert a városunk sorsa azok kezébe kerül, akiknek önök adják. Felelősségteljes választást kívánunk mindenkinek.

SOKOLOWSKI MÁRK JÁNOS: A fiatalságomnak köszönhetően lendületet szeretnék vinni a körzet fejlesztésébe.

Fidesz- KDNP

8. választókörzet

8_korzet

8. választókörzet

 

Melyik az ön körzete?

8-as választókerület. A Szivárvány utca mindkét oldalán vannak hozzánk tartozó házak. Sokan elégedetlenek az eddigi vezetéssel, erről kaptam visszajelzéseket. A kommunikációval van az alapvető probléma, keveset beszélget a jelenlegi képviselő az ott élőkkel, volt olyan ház, ahol az elmúlt 4 évben nem is járt.

 

terkep_valasztokorzetek_budaors_2014

 

Mi az ön legfőbb erőssége a többi indulóval szemben?

A fiatalságomnak köszönhetően lendületet szeretnék vinni a körzet fejlesztésébe. Elsősorban a Budaörsi Lakótelepért Egyesülettel együttműködve segítenénk a lakosok életét jobbá tenni.

 

Mi az, amit tenne, ha megválasztják?

Ami más lenne, az mindenképpen a kommunikáció. Szeretnék napi szinten kapcsolatba lenni a lakosokkal. Olyan képviselő szeretnék lenni, akit el lehet érni telefonon, e-mailben vagy személyesen.

 

Milyen megoldandó feladatok vannak az ön körzetében?

A környezet hál istennek nem a legrosszabb része Budaörsnek és folyamatosan fejlődik is. A lakóházak, társasházak esetén szeretnénk javítani. Főként a lépcsőházakat szeretnénk teljesen felújítani, illetve sok lift is rossz állapotban van. A közbiztonságon is javítanék, monitoring rendszer kiépítésével. A távfűtés rendszer helyzetén is javítani szeretnénk.

 

Miért indult a választásokon?

Olyan családból jöttem, ahol napi szinten foglalkozunk a politikával, közélettel. Az utóbbi években a KDNP ifjúsági szervezetében tevékenykedtem, országos szinten és Budaörsön is. A jogi egyetemből a HÖK-ön át egy olyan folyamatot jártam be, aminek a következő szintje a képviselői poszt lenne.

 

Mit üzenne a budaörsieknek miért szavazzanak Önre?

A napi kapcsolattal a fiatalságon keresztül szeretném lendületbe hozni a várost. Azt nem tudom támogatni, hogy egy négy éves ciklusban az utolsó 2 hónapban indulnak meg az építkezések.

A jogi egyetemen a Pázmányon most abszolváltam, készülök az államvizsgára.

 

Mi a szívügye?

A közösségi terek a lakótelepeken eléggé elhanyagoltak, a játszóterek nincsenek jól kiépítve. Az én életemben a sport nagyon fontos. Ezeket szeretném előtérbe venni. Szeretném, hogy legyenek olyan lehetőségek, amik a fiataloknak és az időseknek is megfelelnek. Én fociztam Budaörsön 10 éven keresztül.

Még két pontot tudnék kiemelni. Említettem, hogy a Budaörsi Lakótelepért Egyesülettel együttműködve egy olyan programot dolgoztunk ki, amely által a busz végállomásával kapcsolatos dolgokat, illetve a Közösségi ház átépítését lehetne felgyorsítani.

Azt mindenképpen fontosnak tartom elmondani, hogy én nem valaki ellen, hanem valakiért indulok a választáson. A lakók nélkül a jövőt nem lehet felépíteni, együtt van értelme.

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.