8. vk – PAPP ORSOLYA: „Nagycsaládosként, tudom, hogy milyen napi problémákkal kell megküzdeni.”

(Budaörs, 2014. október 3. – Budaörsi Infó) A Budaörsi Infó nem kis fába vágta a fejszéjét. Úgy döntött, hogy a választások közeledtével felkeresi az összes képviselő-, illetve polgármesterjelöltet, és bemutatja az olvasóinak. A feladat nem csupán a jelöltek nagy létszáma miatt volt rendkívüli, hanem azért is, mert Budaörsön ehhez hasonló kezdeményezés még nem volt. Olvashattunk már jobb és bal oldali híreket a különböző médiákon keresztül, viszont minden oldallal egyszerre még senki sem foglalkozott. Mi megtettük. A választásokig folyamatosan olvashatják majd a portálunkon a jelöltekkel készült rövidebb vagy hosszabb interjúkat. A nyomtatott Választási különszámunk szeptember végén már Budaörs utcáin és intézményeiben is megtalálható lesz. Kedves Olvasóink, kérjük önöket, hogy tájékozódjanak és választási döntéseiket megfontoltan hozzák meg, mert a városunk sorsa azok kezébe kerül, akiknek önök adják. Felelősségteljes választást kívánunk mindenkinek.

 PAPP ORSOLYA: Nagycsaládosként, tudom, hogy milyen napi problémákkal kell megküzdeni.

Független képviselőjelölt

8. választókörzet

8_korzet

8. választókörzet

 

Melyik választókörzetben indul, és az mettől meddig terjed?

A 8-as körzetben indulok. A Szivárvány utcától a Patkó utcán át, Puskás Tivadar utca. Elég összetett, nem lehet pontosan behatárolni. Mivel a férjem a másik választókörzetben indul, így egységesen így lehet ezt irányítani. Ezért választottam ezt.

 

terkep_valasztokorzetek_budaors_2014

 

Mit gondol, megnyerheti ebben a körzetben a választást?

Szerintem igen. Igaz Bíró Gyulát többet ismerik mint engem, de sokan szerintem újítást szeretnének. Mivel én függetlenként indulok, így bizonyítani tudom, hogy valóban csak az ott lakók érdekei a fontosak számomra. Nyilván különbözőek vagyunk, de ez lehet vonzó, hiszen más dolgokat képviselünk.

 

Milyen erősségekkel rendelkezik, amely a következő 5 évben Budaörs hasznára válhat?

A család, a gyermekek, az egészségügy. Én egészségügyben dolgoztam, tudom, hogy milyen hiányosságok vannak. Nagycsaládosként tudom, hogy milyen napi problémákkal kell megküzdeni, akár kisgyermekkel, akár egy kamasz gyermekkel. Az egységet és a családot nagyon nehéz megtartani, ezért nagyon fontosak a személyes kapcsolatok a szülők között, akár fórumok formájában.

 

Milyen problémák vannak a 8-es körzetben ön szerint, amelyek megoldásra várnak?

A galamb és a denevérproblémát szeretném megoldani, a közbiztonságot, a polgárőrséget erősíteni, a vízelvezetés minket is érint. Ami az én saját ötletem, hogy KRESZ-pályát alakítsunk ki, hogy a gyerekeket tanítsuk. A gyermekek összefogása különböző programokkal nagyon fontos. Illetve egy ápolói szolgálatot is szeretnék az időseknek, és egy helyi bébiszitter szolgálatot is biztosítanék.

 

Ha megválasztják képviselőnek a munkáját nem befolyásolná, hogy fél éven belül szülni fog?

Rugalmas a munka, rugalmas vagyok. Be tudom osztani az időmet. Ettől nem tartok. Ettől töltődöm fel.

 

Miért kezdett el politizálni?

A környezetemben lévők tudják, hogy ha valamiért ki kell állnom, akkor azt minden szó nélkül megteszem, akár magamért, akár másokért.

 

Mit üzenne a választópolgároknak, miért szavazzanak Önre?

Mert én újítást hozok a körzetbe. Azokkal a problémákkal foglalkozom, amik fontosak. Mint egészségügyis, empátiával és türelemmel tudok mindenki felé fordulni. A célok eléréséhez szeretnék segítséget nyújtani. A munkanélküliség, a hajléktalanság kérdése is megoldásra vár. Polgárőrséget szeretnék, és a közbiztonságot is javítanám. A szívügyem az egészségügy. Akár egy szívcentrumban is gondolkozom.

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.