Új jegy- és bérletkiadó automaták Budaörsön

Már a budaörsieknek sem kell sorban állni a jegy- és bérletpénztáraknál, hiszen Budaörsön és az arra közlekedő autóbuszjáratok megállójában is megtalálhatók a BKK új jegy- és bérletkiadó automatái – jelentette be a BKK.

Az új, éjjel-nappal működő készülékek Budaörsön: a Budaörsi lakótelep, buszvégállomáson és a Budapest felé közlekedő autóbuszok Budaörs Templom téri megállójában, valamint a főváros XI. kerületében: a Budaörsi úton a városközpont, illetve a városhatár felé közlekedő autóbuszok Sasadi úti megállójában is megtalálhatók, melyekből megvásárolhatók a közösségi közlekedés igénybevételéhez szükséges jegyek és bérletek, fizetni pedig bankjeggyel és bankkártyával is lehet.

bkk_40_es_busz_berlet_jegykiado_automata_budaors_templom_ter_2014okt1

A következő hetekben folytatják az automaták telepítését, melynek köszönhetően újabb készüléket helyeznek üzembe a Budaörsről Budapestre közlekedő autóbuszok Budaörs, Városháza buszmegállójában.

Az automatákról és azok használatáról, valamint pontos elhelyezkedésükről az alábbi oldalakon lehet információkat találni: http://www.bkk.hu/automata/, http://www.bkk.hu/pontkereso/

bkk_40_es_busz_berlet_jegykiado_automata_2014okt1

 

(Budaörsi Infó/BKK)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.