7. vk – PAPP JÓZSEF: „Szükség volna egy részönkormányzatra a lakótelepen belül.”

(Budaörs, 2014. október 1. – Budaörsi Infó) A Budaörsi Infó nem kis fába vágta a fejszéjét. Úgy döntött, hogy a választások közeledtével felkeresi az összes képviselő-, illetve polgármesterjelöltet, és bemutatja az olvasóinak. A feladat nem csupán a jelöltek nagy létszáma miatt volt rendkívüli, hanem azért is, mert Budaörsön ehhez hasonló kezdeményezés még nem volt. Olvashattunk már jobb és bal oldali híreket a különböző médiákon keresztül, viszont minden oldallal egyszerre még senki sem foglalkozott. Mi megtettük. A választásokig folyamatosan olvashatják majd a portálunkon a jelöltekkel készült rövidebb vagy hosszabb interjúkat. A nyomtatott Választási különszámunk szeptember végén már Budaörs utcáin és intézményeiben is megtalálható lesz. Kedves Olvasóink, kérjük önöket, hogy tájékozódjanak és választási döntéseiket megfontoltan hozzák meg, mert a városunk sorsa azok kezébe kerül, akiknek önök adják. Felelősségteljes választást kívánunk mindenkinek.

PAPP JÓZSEF: „Szükség volna egy részönkormányzatra a lakótelepen belül.

Független képviselőjelölt

7. választókörzet

7_korzet

Melyik az Ön körzete?

7-es körzet az enyém. A lakótelep elejéről van szó, az OTP egyik fele és a Szivárvány utca rendőrség felőli oldala. Azért ez a körzet az enyém, mert a Patkó utcában lakom. Ismerek ott szinte mindenkit, több száz családot. Sokan előre köszönnek. Mindig bizalommal néznek rám és remélem, hogy ez a bizalom megmarad. Ugyanazt csinálom most gondnokként, mint képviselőként tenném. Gondoskodom a családokról.

 

terkep_valasztokorzetek_budaors_2014

 

Milyen problémák érintik a területét?

Alapvető probléma az önkormányzatban, hogy nem mindig értik meg, mit szeretnének a lakók. Például volt most a parkkal kapcsolatos tüntetés. Nem a parkkal volt a probléma, hanem, hogy volt egy lakóközösség, aki szeretett volna nyugalmat magának, ugyanígy voltak a lakótelepen élők is, és nem szerették volna, ha van ott egy nyilvános WC, ahova a hajléktalanok járnak. Nem értették meg a mostani vezetők, hogy mi a baj.

Szükség volna egy részönkormányzatra a lakótelepen belül, hogy tudjunk dönteni a saját fejlesztéseink érdekében. Nagyon szép, hogy felújították az iskolákat, de van sok olyan dolog, ami problémát okoz. Például a Patkó utcában lévő játszótéren csináltak egy lépcsőt, de oda kellene figyelni arra, hogy a kertet is normálisan csinálják meg. A fekete föld az eső után lefolyt a hintáig, a gyerekek pedig a sárban játszottak. A közbiztonság is szörnyű. A rendőröknek szabadabb kezet kellene adni.

 

Mit üzenne a választópolgároknak, miért szavazzanak Önre?

A lakótelep erősen baloldali, minden kötődésben. Amivel nincs is baj, én annyit tudok mondani a választóknak, hogy egy vagyok közülük. Nem vagyok baloldali, sem jobboldali. De mindent megteszek értük. Az embereknek azt kell megkapniuk, amit szeretnének, és észre kell venni az apró dolgokat is.

 

Mit gondol meg tudja nyerni ebben a körzetben a választást?

A körzet maximálisan nyerhető. A Szanka úr nagyon jól csinálja, amit csinál, de a közösségi programokon túl is kell foglalkozni az emberekkel. Például a fűtéssel, a parkokkal is foglalkozni kell, amit nem külsősökkel kellene megcsinálni. A BTG-n belül kellene megoldani ezeket a dolgokat. Fontos, hogy mindig szakemberek végezzék ezeket a feladatokat. Értsenek ahhoz, amit csinálnak!

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.