7. vk – NAGY ZSOLT: „Ne csak azt nézd, hogy a hazád mit adhat neked!”

(Budaörs, 2014. október 1. – Budaörsi Infó) A Budaörsi Infó nem kis fába vágta a fejszéjét. Úgy döntött, hogy a választások közeledtével felkeresi az összes képviselő-, illetve polgármesterjelöltet, és bemutatja az olvasóinak. A feladat nem csupán a jelöltek nagy létszáma miatt volt rendkívüli, hanem azért is, mert Budaörsön ehhez hasonló kezdeményezés még nem volt. Olvashattunk már jobb és bal oldali híreket a különböző médiákon keresztül, viszont minden oldallal egyszerre még senki sem foglalkozott. Mi megtettük. A választásokig folyamatosan olvashatják majd a portálunkon a jelöltekkel készült rövidebb vagy hosszabb interjúkat. A nyomtatott Választási különszámunk szeptember végén már Budaörs utcáin és intézményeiben is megtalálható lesz. Kedves Olvasóink, kérjük önöket, hogy tájékozódjanak és választási döntéseiket megfontoltan hozzák meg, mert a városunk sorsa azok kezébe kerül, akiknek önök adják. Felelősségteljes választást kívánunk mindenkinek.

 

NAGY ZSOLT:  „Ne csak azt nézd, hogy a hazád mit adhat neked!”

Jobbik Magyarországért Mozgalom

7. választókörzet

7_korzet

Ön szerint nyerhet ebben a körzetben?

A reményt nem szabad feladni.

 

terkep_valasztokorzetek_budaors_2014

 

Mettől meddig tart ez a körzet, amelyikben képviselőjelöltként indult?

A Bretzfeld utcától a Szivárvány utcáig, Lévai utca 1–9. Az Ifjúság utca páros oldala, és a Patkó 1–9., és a Lévai utca páratlan része.

 

Milyen problémák vannak a 7. választókörzetben, amelyek megoldásra várnak a következő öt évben?

Én elsősorban a közbiztonság javulásában bízom és azért harcolok. Több polgárőrre és rendőrre lenne szükség. Emellett még azt kellene szorgalmazni, hogy a lakosság szervezzen saját járőrszolgálatot, legyen lehetőség védeni a saját lakókörnyezetünket. Ezzel a jelenléttel el lehetne riasztani az elkövetőket, megmutatva, hogy mi védjük a környezetünket. Megszüntették a bérletpénztárat is, pedig a város hatalmas összeggel támogatja a BKK által üzemeltetett buszjáratokat. El kell érni, hogy nyissák újra, valamint nagyobb fedett váró várja az utasokat.

 

Mit üzenne a választópolgároknak, hogy miért szavazzanak Önre?

A környezetet a sajátomnak tekintem. Próbálom úgy végezni majd, ha úgy alakul, a rám bízott feladatokat, hogy mindenkinek megfelelő legyen és hogy a sajátunknak tekintsük, óvjuk és vigyázzuk a lakótelepet.

 

Milyen erősségei vannak, amelyek a város javára válhatnak?

Munkámból adódóan van rálátásom, hogy mi, hogyan működik az önkormányzatoknál. Egy jó gazda szemével tudnám figyelni azokat a döntéseket és következményeiket, amelyek a városban történnek. Meg kell szüntetni a pazarlást és a lelkiismeretlen munkavégzést A látvány burkolatfelújítások választások előtt, csak a díszlethez tartoznak, nem hosszú távú megoldást jelentenek. A lakótelepi járdákat kellene kijavítani és akadálymentesíteni legelőször. Történtek ugyan parkolófelújítások, de ezt a munkát is folytatni kell.

A jelenlegi képviselőnk sajnos nem elérhető, nem veszi fel a telefont.

 

Mit üzenne a választópolgároknak miért szavazzanak önre?

Úgy gondolom, hogy az a szép ebben a munkában, hogy lehet a közösségért tenni valamit. Ne csak azt nézd, hogy a hazád mit adhat neked, hanem hogy te mit adhatsz a hazádért, a nemzetedért, a környezetedért!

Én azt szeretném elérni, hogy a három kiskorú gyerekemet nyugodt szívvel elengedhessem játszani vagy edzésre. Azért költöztünk Budaörsre, hogy jól érezzük magunkat, és ebben szeretnék tevékenyen részt venni.

 

(Budaörsi Infó)

 

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.