A közterületesek segítettek – Akcióban a Vöröskereszt Budaörsön

(Budaörs, 2014. szeptember 29. – Budaörsi Infó) Az elmúlt héten ismét segélyezésre került sor Budaörsön a Vöröskereszt helyi szervezésében. A városban két jó szándékú adományozó azzal kereste meg a Vöröskereszt helyi munkatársát, hogy felajánlja használható, szép bútorait.

 

A Vöröskereszt összeszervezte az adományozót és a rászorultat, de megakadt a végrehajtás abban, hogy az adományozónak nem volt megfelelő szállítóeszköze, a rászoruló pedig rászorultságánál fogva nincs lehetősége arra, hogy  fuvart fizessen.

Ebben, a kilátástalannak tűnő helyzetben a helyi közterület fenntartó munkatársai siettek a Vöröskereszt segítségére.

Nagy Éva, a Magyar Vöröskereszt Pest Megyei Szervezete 1. számú Területi Szervezetének területi munkatársa a Budaörsi Infónak elmondta, hogy: “már nem először alkot hidat a rászorulók és az adományozók között a közterület fenntartó, hiszen januárban szintén az Ő közreműködésükkel szállították Budaörsre az EU Élelmiszerbank által felajánlott élelmiszersegélyt is.”

Példaértékkel is bírhat az összefogás ereje. Ami 3 embernek megoldhatatlan helyzetnek tűnt, azt 6 ember erőlködés nélkül megoldotta.

 

adomany_voroskereszt5

 

adomany_voroskereszt4

 

adomany_voroskereszt

 

adomany_voroskeresz2t

 

adomany_voroskereszt3
(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.