Pályázatok! Pályáz(z)atok! Pályázatok!

(2014. szeptember 28. – Budaörsi Infó) A szeptember hónap nem csak az iskolakezdést hozta el, hanem sok érdekes pályázatot is. Kicsiktől a nagyokig mindenki egyaránt talál benne olyat, ami pénzt, és elismerést hozhat a konyhára. Jó munkát kívánunk.

 

1. Pályázat: Van egy építészeti, városi témájú filmed? Küldd el nekünk! A Budapesti Építészeti Filmnapok 2015 márciusában tartandó 7. kiadása várja az építészeti, városi és design témájú filmeket, műfaji megkötés nélkül.

Beküldési határidő: 2014. október 31.

Bővebb információért kattints ide

 

2. Pályázat: A Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság gyermekrajz pályázatot hirdet a III. Fehértavi Darvadozás, a madárvonulás délalföldi ünnepe alkalmából.

Nevezési határidő: 2014. október 10.

Bővebb információért kattints ide

 

3. Pályázat: Tervezz egy designos közösségi teret a suliba! Rajz- és makettverseny. Pályázat általános és középiskolás diákok számára.

A pályamunkák beküldési határideje: 2014. 11. 06. 18.00 óra

Bővebb információért kattints ide

 

4. Pályázat: 2015 júliusában kerül megrendezésre a 18. Kanagawa Biennial Gyermek Művészeti Világkiállítás, mely a 4 és 15 év közötti gyermekeknek szóló művészeti pályázat kiválasztott alkotásait mutatja be szerte a világból.

Beadási határidő: 2014. október 31.

Bővebb információért kattints ide

 

5. Pályázat: A Magyar Mezőgazdasági Múzeum 2014-ben ismét kiírja Hétmérföld című képző-, fotó- és filmművészeti pályázatát.

A pályaművek témája: A Magyar Mezőgazdasági Múzeumnak otthont adó Vajdahunyadvár és környezete, a Városliget, a Széchenyi-sziget, az épület története, szobrai, és bármi, ami a Vajdahunyadvárral kapcsolatba hozható.

A pályázati alkotások beküldésének határideje: 2014. október 13.

Bővebb információért kattints ide

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.