Fehér tigris végzett az újdelhi állatkert egyik látogatójával

Megtámadott és megölt egy fehér tigris egy újdelhi állatkertben kedden egy férfit.

 

Nem tisztázott, hogy az egyelőre azonosítatlan, húsz év körüli férfi beugrott vagy beesett az állathoz. R. A. Khan, az állatkert szóvivője szerint átmászott a térdmagasságú kerítésen és sövényen, majd leugrott az állat területét körülvevő több méteres árokba – írja internetes oldalán az India Today című napilap.

Szemtanúk állítása szerint a férfi a kerítés fölé hajolt, majd az árokba zuhant. Az állat azonnal mellette termett. “Amint a fiatal férfi az árokba esett, a tigris megjelent mellette és közel negyedórán át figyelte” – mondta el az egyik szemtanú, aki mobiltelefonjával rögzítette a tragédiát. A férfi összekuporodott félelmében, karját óvón maga elé tartotta. Az állat azonban nyakánál fogva megragadta áldozatát és alig tíz perc alatt végzett vele.

Egyes látogatók elmondása szerint az állatkert biztonsági szolgálata csak húsz perccel az után érkezett a helyszínre, hogy a férfi a tigriskarámba esett.

India fővárosának állatkertje az ország egyik legrégibb állatparkja: több mint 70 hektáron mintegy 1556 különböző állatfajnak ad otthont. Hétköznaponként 5-6 ezer, hétvégenként 12-13 ezren látogatót fogad.

http://indiatoday.intoday.in/story/white-tiger-kills-class-12-boy-delhi-zoo/1/384503.html

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.